Monday, May 10, 2010

Sambutan Hari Ibu dan Kempen Menderma Darah di RPWP - 15 Mei
Salam sejahtera kpd kesemua pembaca blog ini ,


Lanjutan drp posting yg lepas tentang Kempen Menderma Darah di RPWP, kini , warga Prihatin mengambil keputusan untuk menambahkan slot rancangan yg sedia ada, iaitu program Sambutan Hari Ibu dan Kempen Menderma Darah akan dijalankan sekali pada 15 Mei ini (Sabtu ini ) .
Sesiapa pun, tanpa mengira latar belakang, usia, pangkat dan darjat mahupun bangsa atau agama ,Anda di jemput untuk memeriahkan majlis ini yg berlandaskan konsep " Kasih ".


1) Anda tidak semestinya perlu menderma darah.


2) Anda tidak semestinya perlu berada untuk sepanjang program ini dijalankan dan jika anda ada urusan - anda boleh beredar bila - bila . No commitment is needed .


3) Anda boleh membawa keluarga anda bersama, atau datang secara bersendirian / berteman.Rakan - rakan yang sekadar ingin datang tengok & berkenalan dgn RPWP atau melawat ke booth booth jualan amal, pameran kesihatan dan sebagainya, dipersilakan utk datang !Just come and see it for your self !Kami sentiasa mengalu - alu kan kedatangan anda (bukan utk event ini shj, bila bila masa yg anda ingin datang bersinggah) , pagar masuk ke RPWP tidak dikunci, sentiasa terbuka utk sesiapa.
Tentative / Atur cara utk majlis ini (sila klik pd gambar utk view pd saiz yg lebih besar) :


Peta lokasi utk ke RPWP (alamat RPWP ada pd gambar - gambar di atas ) :Jika pembaca ada sebarang komen atau soalan, sila tinggalkan sbg komen, saya akan membalasnya secepat yg mungkin .


Pembaca - pembaca utk posting ini boleh juga merujuk kpd Facebook - Warga Prihatin :


ATAU bertanya terus kpd Pengetua RPWP - Dr Masjuki menerusi nombor 019-6230363 .Mengapa anda patut datang bersinggah ke RPWP ?Sebab tempat ini istimewa, tidak seperti penempatan asnaf di luar sana yg majoriti berkonsepkan materialisma ($$$) . Anda akan dapat merasakan suasana yg mesra dan penuh dengan kasih sayang. Rumah yg dibina (masih belum siap) hanya menggunakan kekuatan 20 keluarga yg menjadi pengasas kpd RPWP, setiap hari Ahad, aktiviti bergotong royong di jalankan. Sebab anda sebahagian drp komuniti yg prihatin dan pengasih.
Saya mendapat sebuah keluarga (yg kedua ) di RPWP.


Seperti kata - kata Mat Saleh :


Words are cheap, you should come and experience it yourself !Banyak gambar - gambar dan video yg boleh di dapati pd laman FB Warga Prihatin , begitu juga di channel You Tube -Link : http://www.youtube.com/user/VideoPrihatinSemoga kita boleh berjumpa di sana. Salam 1 Malaysia dari saya.ChoyHH
Penulis utk blog amal ini.
No comments: