Wednesday, December 9, 2009

Feedback sss


Salam sejahtera and Good day to all,

There is a few questions for now, which i need some feedbacks regarding on the betterment of my blog :

What are the setbacks for my blog ? What is the next step to improve it better or should i say, what does this blog lack of ?

It is too colorful ? Hard to read ? Bad command of languages (ENG and Malaysia Language) ? Anything should i do to amaze/attract my readers further ?


Thank you very much !


4 comments:

farah_AJ said...

setakat ni saya rasa warna tidak mengganggu...tetapi kalau terlampau byk perkataan (without a punchline) sy cepat boring...hehe

Choy HH said...

Hehe, sbb itu saya cover dgn warna warni.

Thank you for the comment, Farah ! We must seek a way towards more betterment/ evolution , it seems in that way, it may satisfy myself.

etuza said...

Choy.

Saya ucapkan banyak terima kasih ulasan Choy di laman etuza, di bahagian info jus oren & limau.
Choy mengkongsikan info kesihatan yang sangat baik dijadikan panduan dan amalan. Thank!

Oh ya, laman Choy ni, ok bagi saya ianya simple dan kemas, serta info2 anda menarik ditambah dengan warna2 tulisan. Untuk masa depan laman Choy, Choy adalah yang paling berhak harus bagaimana Choy persembahkan agar lagi tambah ceria. Itu hak Choy, pilihan tampletpun banyak sangat.

Cuma saya punya laman, tak terhad entri, banyak sekali bidang saya masuk. Tujuan saya nak cari kepuasan walaupun tidak total 100%. Choy dengan kesihatan itupun memang banyk boleh di muatkan sebagai paparan Choy.

Ok, TQ

Choy HH said...

Sama - sama sahabatku, Etu. It is nothing much ... just basic ideas.

Blog ini Choy wujudkan utk semua, diri saya dan rakan2 yg lain maka wajar utk saya mendapat maklum balas utk memperhebatkan blog ini. Pilihan template banyak tetapi utk menukar template yg baru, sangat payah dan barangkali jika tersalah pilih, segala tulisan sy yg berwarni warni akan terjejas pembacaannya. Bayangkan tulisan warna putih, template pun warna putih ...

Saya pun tengah mencari kepuasan tersebut, sebenarnya banyak dah topik yg saya masukkan dlm blog cuma masih dibahagiakan mengikut kategori yg terdapat di LABEL (cthnya : Bahagian Current Issues and Personal Opinions. Poem /pantun pun ada, lirik lagu dan pelbagai lagi utk dikongsi bersama dgn pembaca)

Jaga kesihatan diri dgn cermat dan semoga bahagia dan ceria sentiasa. Ada apa2 yg susah hati, lontarkan pd laman blog Etu atau salurkan ke emel/blog saya - anda mungkin dpt belajar sesuatu begitu juga dgn saya.

Terima kasih, Etu.