Wednesday, November 4, 2009

Alternative Medicine - A Good Approach

I believe this a form of Homeopathy

Interested to get to know more about Alternative Medicines or just curious about it ? I would say : Let 's equip ourself with more of those INTERESTING knowledge.
Please view the respective link :



Herbal Medicines

http://health.yahoo.com/alternativemed-overview/;_ylt=AvaKpX3TPPAq44Ye2QSWfIJ1kIV4


I find this is a GREAT article
even for some one who have totally no idea at all about Alternative Medicine can/ manage to have a good awareness on this issue. Take care, everyone and may Lord bless you all, always.

Towards the betterment of health for mankind !




7 comments:

Read said...

nice post...read my other blog http://herbal--medicine.blogspot.com/

Choy HH said...

Oh Bro Noh ada blog lain rupanya.

Saya duk cari profil anda pd blog tapi xda.

Thank you, nanti saya add kan dlm blog, harap bro pun listkan blog saya (kalau ada follower/ blog di mana ada listkan webpage yg anda ikuti).

Terima kasih sekali lagi.

ChoyHH

Pakcik Mamau said...

bagus sangat2 anda menggunakn bhsa yg senang di fahami..pakcik akan lepak selalu kat blog ni..hehehe!

Choy HH said...

Uncle Mamau,

Fokus utama saya ialah supaya pembaca di blog ini selesa membaca, sbb itu saya mggunakan font yg lebih besar dan bahasa yg mudah (saya memiliki ilmu perubatan).

Bahasa yg komplek bukan bhs namanya, malahan, tdk berguna kalau tujuan utama bhs tidak tercapai - org tdk memahami, baik guna bhs isyarat shj, bukan ? : )

Uncle dialu alu kan utk bersantai di blog ini dan teruskan lah usaha uncle memberi komen2 yg bernas.

Cuba merujuk entri entri yg lama2 dlm blog saya, ada banyak penulisan yg amat menarik.

Harap Uncle Mamau tdk keberatan, saya ingin berkawan dgn anda tetapi lebih jika saya kenal rupa paras dan latar belakang anda (lebih ikhlas), kalau anda sudi :)

Semangat 1 Malaysia, Malaysia utk semua, tdk membezakan bangsa mahupun agama (kesamarataan) !

ChoyHH

Choy HH said...

Good day my friend,

Uncle Mamau,

Bagaimana uncle mendapat begitu banyak komen dan followers? Ada tips utk dikongsi bersama ?

Terima kasih !

ChoyHH

Pakcik Mamau said...

Ok,pakcik nak jawap pertanyaan ChoyHH bagaimana mendapat begitu banyak komen dan followers..tips pakcik senang je,selain daripada kerajinan menngunjungi blog rakan2 yang lain,cara kita menjawap atau berinteraksi sesama blogger juga memainkan peranan yg sgt2 penting dan tidak lupa juga kita promosikan blog kita,pakcik selalu promosikan kat http://www.vinefire.com/?ref=white_naz2002@yahoo.com mungkin dapat membantu sedikit..nanti pakcik update lagi ye? Terima kasih saudara ChoyHH.

Choy HH said...

Uncle, website tu ..., saya tiada akaun dan tdk berfikir utk mendapatkan income secara online, ada sbbnya (salah satu sbbnya ialah saya tdk percaya dan perkara kecil ini pun nak cuba mendapatkan duit, macam tdk ikhlas) cuma kita melihatnya sbg suatu saluran utk beramal. Kalau saya benar2 usaha, dah lama dapat sejumlah $$$.

Saya tdk kata cara ini salah, tdk. Mungkin Uncle boleh tlg promosikan blog saya kpd blog2 doktor/pelajar kesihatan :)

Uncle, saya ingin memahami cara - cara utk memastikan pembaca akan dtg semula ke blog ini dan yg terpenting ialah memberi komen, serta mgetahui keberkesanan blog ini, apa yg patut diperbetulkan / dipertingkatkan.

Terima kasih, sahabat. Anda sentiasa dialu alukan utk berehat di sini dan berkongsi ilmu/kata2.