Friday, March 6, 2009

Yeah, cuti bakal menjelang ...kononnya...


Apa khabar semua?

Ingin meminta pendapat semua, ada sesiapa pengemar kopi di luar sana? Ada apa2 cadangan jenama kopi yg enak dan harga berpatutan ( ada kat supermarket la... )? Erm ... Coffee Bean tu di luar dari soalan sbb x larat nak minum sekali dua seminggu. Tiba2 keempunan nak minum kopi .



Kebelakangan ini agak kecewa sikit dgn blogging ni, jadi, saya dah 'mengecat' dan ' menyolek ' blog ini sedikit, masih dalam proses membaik- pulih .



Orait, lepas Sabtu ni, giliran Tuan Hamba utk bercuti ... tapi x ke mana lah, duk kat sini aje, ada kerja menanti. Kalau kalian / rakan2 ada apa2 aktiviti outting - Camping ke, makan2 / minum2 ke, pi jelajah mana mana ke, bersiar /melawat ke, apa2 ceramah ke, harap boleh maklumkan kpd saya, adalah kaki yg sedia menanti pada pihak saya. Keep intouch ...

Harap ini bukan entri terakhir ... ada apa2 komen atau idea , bagi aje, hentam aje (cuma minta jgn salah fahamkan penulisan saya dan bahasa tu, sila jaga sedikit bahasa , jgn malu malu kucing, kami semua bersahabat disini dan kalau saya mampu berkongsi ilmu dgn anda, saya turut rasa gembira dan puas hati , inilah niat saya semasa mencipta blog ini. Kena faham ya sbb bukan dpt se sen pun.



Ok, English translation :

Anyone who have any comment (good or bad) or ideas where we could do some information our any ideas/thoughts exchange, feel free to contact me, or just leave a message in this blog.

It will be an honour to do some serious and sincere exchange. Just one small favor, please read thoroughly and understand my writtings/messages before shooting me with some pleasant/ unpleasant comments (well, only once so far, quite long time ago ) as my reason for giving birth to this blog is to do exchange /sharing in terms of knowledge. It is not commercialized and i gain no profit (in term of cash out of it).



Everyone, may God look over you always and showers His blessings to u all always,

ChoyHH

No comments: