Monday, September 1, 2008

Selamat berpuasa


Kepada semua rakan yg menyambut bulan ramadhan, Selamat berpuasa dan semoga keceriaan di maintain dan tambah tambah kan lah serta, rakan anda di sini sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kesihatan yg baik dan bpanjangan.

Pejam celik pejam celik dah masuk bukan Ramadhan, lepas ni Raya pula... cepat sungguh masa blalu haha, Raya yg menjelang, dihiasi dgn pelbagai juadah yg membuka selera.... so , be patient for that.

Nampaknya , saya pun kena 'berpuasa' juga (saya tetap minum air cuma.... lunch susah nak cari disekitar area yg saya tinggal ini, so, ikat lah perut buat sementara waktu... sampai la 7 pm, haha... ada bazaar ramadhan kat sini.... hehe, apa lagi, 'berbuka puasa' la.

Take care my pals...

ChoyHH

1 comment:

Akmal Hisham Abdul Rahim said...

Salam sejahtera.

Ala Choy, mee maggi kan ada :) Instant food di Shah Alam kan banyak. Boleh je makan :) Hehehe.

Bagus la jika awak berjimat dengan minum air bulan ni. Sekurang-kurangnya dapat mengurangkan kos makanan bulanan. Juga merehatkan perut kita yang selama ini asyik bekerja keras untuk memproses makanan :)

All the best bro.