Wednesday, January 23, 2008

Happy Chinese New Year to ALL

Salam sejahtera semua,

Kebelakangan ni saya teramat sibuk.....(tengok blog i dah tau,semenjak New Year punya entry,blog ini dah diabaikan). Lately,i kena jadi MC n menguruskan beberapa hal..lepas ini, saya akan ke Indonesia utk menawarkan service i yg tak seberapa ini kpd penduduk kampung di sana. Health checkup percuma utk mrk(huhu.tapi air tiket bukan percuma le-tanggung sendiri),beserta membawa nama institute saya MSU( Management and Science University) ke sana.

So,once i balik,i'll update lah semua photo kat sana,kalau ada peluang, i akan 'bersiar-siar' kat sana tapi...i rasa i'll b quite busy there. Anyway,tak sah i ke Indonesia kalau tak berpusing2 kat merata-rata tempat..haha.

Chinese New Year dah hampir menjelang,so i would like to take this opportunity to wish all my pals and beloved friends (bagi saya,semua nya menyambut perayaan ini sbb we all are Malaysians,are't we? So jangan lah nak membeza2 kan diri sangat). Happy Chinese New Year and Happy Holiday. Makan lah banyak banyak,sumbat lah dan balun lah makanan yg ada,ini setahun sekali shj..haha but watch makanan yg diambil tu, i wish to see u all in the most optimum level every time,or as often as possible.

Agaknya,i'll balik ke KL utk 3-4 hari, ada masa tu,datang lah melawat I. I tinggal kat Pandan Jaya( area Pandan2 Cheras,near Maluri yg ada Jaya Jusco). Rumah i tak seberapa(flat shj),makanan yg dihidang pun tak seberapa( sebenarnya CNY tu...tak lah meriah sangat utk family i sbb relative tak ramai)....Tak dapat hadir tak apo,sms greetings pun jadi lah...haha, sunyi juga masa perayaan2 seperti ini.

Ok, thats all for today.

Take good care of yourselves everyone and remember to smile always. A smile can brighten others future which in turn ,brightens yours.


-Choy-

1 comment:

Taekwon said...

HAPPY CHINESE NEW YEAR. MAY ALLAH BLESS WITH MORE PROSPER AND HEALTH